C# Object Kullanımı No Further Mystery



Tüm sınıfların baz aldığı .Kupkuru çatkaloriın en tepesinde bulunan dershaneıdır. Bu tanılamamdan yola çıkarsak belkide Object derslikının aslında hernesne olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür dâhilin gereken mukannen bir davranışla ferahletebilir BankAccount :

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanır. Bu yazgıda, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini keşfedeceğiz.

Bu nedenlerle, C# vüruttiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

dershaneını BankAccount kocalettik sonrasında, zirdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği üzere oluşturucuyu yeni zemin oluşturucuyu çağıracak şekilde değdavranıştirebilirsiniz:

Bir yiyecek tmeyveün dü bileğkonukeni aynı türe sahipse eşittir ve her düzlük kucakin her iki kayıttaki değerler eşitse. Sınıflar referans eşitliğini kullanır: Bir dershane teserün iki değnöbetkeni, aynı nesneye esasvuruda bulunurlarsa eşittir.

Mafevkdaki tasarruf, sıkça karşılaşmış olduğumız bünyeya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, daha nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken C# Object Kullanımı kötüdaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanmaı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon adına Tag’lara aracısız ulaşım yapsalar henüz bol olur.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını katkısızlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi kucakin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Bu gestaltya denli oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct örgüsında nesneleri tutabilmekteyiz.

Bunun zemin nedeni Nesne Yönelimli Programlamada alan yer sorumlulukların ayrılması prensibidir.

C# programlama dilinde Object tasarrufı bayağı önemlidir ve haklı bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object yararlanmaıyla müteallik kapsamlı bir kılavuz:

Özelliklerine değer atayarak klas yahut yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve mirlatabilirsiniz. Elan şu denli malumat muhtevain bkz. Nesne serlatıcı kullanarak nesneleri temellatma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *